Dek- en geboortenieuws

Onze Hollandse Herder Pups 5/6 dagen oud

CSC_0019Onze Hollandse Herder pups zijn “al weer” 5 dagen oud. Ze groeien voorspoedig ook de twee kleinsten. Hoewel de allerkleinste natuurlijk langzamer gaat dan de anderen. Maar in procenten gaat hij net zo snel. We hebben goede hoop dat er na 8 weken niet veel verschil meer is. Hoewel  er nog wel verschil zal zijn. Omdat ’t zo’n ukkie is praten we vaak over de pup alsof het een teefje is. Het was me het weekje wel weer. Om de beurt bij Angie en de pups slapen. ’s Nachts nog een keer bijvoeden. Moe maar voldaan omdat alle pups het goed doen. Angie heeft alleen nog steeds veel last van naweeën. Ook nu nog en intussen is het zondag. We maken nu meer tijd voor onze andere “pup”. Bijou voelt zich wel erg achtergesteld en gelijk heeft ze. Maar ze wordt wel liever en aanhankelijker en ook zelfstandiger. Het is een feest om samen te wandelen.

DSC_0110.NEF

We hebben wel wat foto’s gemaakt, maar echt mooi zijn ze niet. Ondanks dat zetten we ze toch maar op de site. We hebben de pups bandjes omgedaan om ze makkelijker te kunnen herkennen. Eén teefje is qua kleur iets anders en die hebben we dan maar geen bandje omgedaan. De twee kleinsten ook maar niet. Ze hebben het al zo moeilijk em die voeden we elke dag bij en dat kan dan ook niet missen.  Eerst hadden we bandjes uit de handel in dierbenodigdheden. Je kon er bijna een schip aan vastleggen. De bandjes zaten te ruim, waardoor er telkens een pup met de voorpootjes in het halsbandje kwam. Of het bandje ging af. Even op een forum gekeken hoe andere fokkers het doen. En voor ons zat er één goede tip bij: “Klitteband”. Te krijgen in heel veel kleuren en je kan ze in elke maat knippen. Dit was het dan. We proberen gauw te updaten. Een hele fotoserie van  31 mei heb ik geplaatst in een fotoalbum van flickr.

Advertenties

One thought on “Onze Hollandse Herder Pups 5/6 dagen oud

  1. Leuk om wat van die kant te horen. Succes met de kleintjes, we willen in het weekend van 15/16 juni graag bij jullie langs komen, maar daar bellen we nog over. Groetjes seine en janet derks uut drenthe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s